Selecteer provincie

Santing Schildersbedrijf en Glaszettersbedrijf

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 6 Glaszetters in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
De Noesten 92
9431TG Westerbork
Drenthe
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0593-331345
Sinds 1938 een begrip voor oa.
Onderhoudsschilderwerk - Wandafwerking
- Houtrotreparatie -

fax : 0593-331139

http://www.schildersbedrijfsanting.nl

Wat wij doen:
Santing Schildersbedrijf en Glaszettersbedrijf in Westerbork is al sinds 1938 een begrip in de regio.

Om buiten duurzaam schilderwerk te leveren komt heel wat kijken. Je moet een goed onderhoudsplan hebben en technisch advies. Wij gebruiken alleen kwaliteitsproducten en geschoolde werknemers die hun producten kennen en kunnen verwerken. Op tijd uw woning schilderen voorkomt houtrot en dus dure reparaties of vervanging van kozijnen.

Binnenschilderwerk van de gevelkozijnen is net zo belangrijk als buiten, doordat dat het vocht van binnenuit naar buiten wil ontstaan er buiten blazen, daarom moet er binnen een goedgesloten verfsysteem zijn. Vanaf januari 2000 wordt er binnenshuis alleen nog maar gewerkt met oplosmiddelarme, meestal watergedragen, verven. In deze producten zitten bijna geen vluchtige stoffen meer waardoor je de verf bij het aanbrengen nauwelijks ruikt. Dit is prettig voor u, als u de geschilderde ruimtes weer snel in gebruik wilt nemen. Het is ook beter voor de gezondheid van de schilder. De kwaliteit van het schilderwerk is als vanouds. Voor het veranderen van uw interieur kunt u dan ook een ander kleurtje aanbrengen of een muur er uit laten springen, hiervoor kunnen wij u een kleuradvies geven.

Behang of een kleurtje kunnen een verrassend nieuwe uitstraling aan uw woning geven. Als u een oude woning bezit kunnen er scheuren in de muren zitten die je met traditioneel behang blijft zien maar met een glasvezelbehang, verdwijnen ze als sneeuw voor de zon, glasvezelbehang kun je in allerlei weefsels krijgen, zoals visgraatmotief, ruitmotief of heel fijn weefsel en zelfs met het logo van het bedrijf, deze kun je sausen met een latex in een kleur of wit. Wij zijn in het bezit van stalenboeken voor behang en glasvezelbehang (scan).

Wij zijn aangesloten bij OnderhoudNL, Ondernemersorganisatie schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche. En zijn een AF-erkend bedrijf.Service:
Geen voorrijkosten, Gratis offerte

Service:
Glasvlies, Houtrot repareren, Kleuradvies, Lekkage / brandschadeherstel, Monumentale panden, Muren sausen, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Plafondafwerking, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten

Specialisatie:
Behang, Decoratie, Glasvlies, Glaswerk / glaszetter, hr glas, isolatieglas, Lekkage / brandschadeherstel, Monumentale panden, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Spuitwerk, Timmerwerk, Wandafwerking

Diensten:
houtrotreparatie, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten, Winterkorting

Betalingsmogelijkheden:
Bank / giro overschrijving, Contant

Aangesloten bij / Certificering:
FOSAG, AF erkend, VCA, SVSO