Heutink Glas

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 6 Glaszetters in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Pinksterbloem 2
6922HV Duiven
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.heutinkglas.nl

Wat wij doen:
Heutink Glas verzorgt de levering en plaatsing van glas, van A tot Z, geheel naar uw wens. Desgewenst kunnen wij uiteraard ook alleen leveren of alleen plaatsen. Wij leveren maatwerk voor kleine en grote(re) projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

Heutink Glas is onafhankelijk en niet gebonden aan één vaste leverancier of glaszetter. U heeft daarom bij Heutink Glas gegarandeerd voor ieder project de beste kwaliteit voor de scherpste prijs!

Glas is een uniek en zeer gevarieerd bouwmateriaal. De toepassingsmogelijkheden zijn grenzeloos. Op basis van onze ruime vakkennis en ervaring kunnen wij u voorzien van een gedegen advies over de door u gewenste toepassing. Denk daarbij onder meer aan veiligheid, normering en energieprestaties.

Ook bij de plaatsing van het glas is deskundigheid en vakbekwaamheid gewaarborgd ten aanzien van iedere gewenste toepassing en glassoort. Heutink Glas heeft namelijk samenwerkingsverbanden met verschillende glaszetters, goede en betrouwbare vakmensen, ieder met zijn eigen specialisatie. Op deze wijze voorziet Heutink Glas in de specifieke vakkennis die nodig is voor de verschillende toepassingen.

Kortom: maak gebruik van onze diensten en ervaar zelf de gemakken die ons totaalproduct u biedt. Zowel het zoeken naar de beste prijs en kwaliteit als de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het werk nemen wij u uit handen. Zo ervaart u voornamelijk de lusten en niet de lasten.Service:
Geen voorrijkosten, Gratis advies, Gratis offerte, Spoedreparatie, Uitgevoerde werkzaamheden onder volledige garantie

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Soorten glas:
Brandwerend glas, HR glas, Inbraakvertragend glas, Isolatieglas, Kogelwerend glas, Matglas, Ontspiegeld glas, Veiligheidsglas, Zelfreinigend glas, Zonwerend glas

Diensten:
Draadglas, Dubbel glas / dubbele beglazing, Enkel glas / vensterglas (floatglas), Figuurglas, Gehard glas, Gelaagd glas, Glascoating, Glasschade, Renovatie, Spiegelglas