Dijkwaard BV Glas & Schilderwerken 0418-652192: Prijzen driedubbel hr++ berekenen & dikte isolatiewaarde. Waarom nieuwe beglazing plaatsen voordelen & nadelen. Zelf enkel glas verwijderen of verschil besparen en laten installeren.

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 Glaszetters in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Rijthoek 19
4175LM Haaften
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Ouderwets vakmanschap gaat prima samen met moderne en nette bedrijfsvoering! Kies Dijkwaard voor uw
â– binnenschilderwerk,
â– buitenschilderwerk,
â– wandafwerking,
â– beglazing,
â– glas-in-lood,
â– kleur & sfeer advies

Dijkwaard BV is al decennia lang een begrip in Glas- & Schilderwerken; gestart als een eenmansbedrijf, maar inmiddels een bedrijf van formaat, wat door klanten uit de wijde omtrek erkend wordt. Sinds 1981 is Arie van Dijk – nu directeur van Dijkwaard BV – actief als schilder. In 1990 werd gekozen voor het starten van zijn eigen bedrijf. Eerst gevestigd in het kantoor achter de gerestaureerde woonboerderij in Waardenburg, inmiddels gevestigd in het moderne, stijlvolle bedrijfspand in Haaften.

Medio 2011 heeft de voormalige Dijkwaardvestiging in Waardenburg een nieuwe bestemming gekregen: Arie van Dijk verzorgt nu, vanuit zijn compleet ingerichte Kleur & Sfeer studio, advies op het gebied van verfproducten en -kleuren.
Kleur & Sfeer advies met Dijkwaard kwaliteit!

Kwaliteit en betrouwbaarheid is de rode draad die merkbaar door heel Dijkwaard heen loopt. De medewerkers maken het verschil; voor grote én kleine werken geldt: afspraken nakomen en klaarstaan met vakkennis en -kunde.
Dijkwaard BV staat bekend om stijlvolle en kwalitatieve schilderwerken, met het professioneel vermogen om ook grote projecten aan te kunnen!

Dijkwaard Kleur & Sfeer studio
De juiste verfkleur kiezen, die past in de woonstijl die men voor ogen heeft, is niet altijd makkelijk. Sfeer en uitstraling valt of staat met de juiste kleurkeuze. Door de jaren heen hebben al veel opdrachtgevers gezien dat de kennis en ervaring van Dijkwaard geld en tijd uitspaart.

Arie van Dijk heeft het oog van de meester waar het gaat om nét iets te weinig blauw of een druppeltje te veel geel. Ook is hij als geen ander op de hoogte van regionaal kleurgebruik: wat zijn de exacte kleuren zoals deze vroeger al op de panden werd gebruikt.

Om kennis en ervaring te delen is de voormalige Dijkwaardvestiging in Waardenburg ingericht als compleet huis: de Kleur & Sfeer studio. Van daaruit wordt gratis Kleur & Sfeer advies verzorgd.
Service:
Gratis advies, Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Specialisatie:
Behang, Decoratie, Glas in lood, Glasvlies, Glaswerk / glaszetter, Houtrot repareren, Kleuradvies, Lekkage / brandschadeherstel, Muren sausen, Wandafwerking

Diensten:
Onderhoud, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Renovatie, Reparatie, Restauratie, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten

Aangesloten bij / Certificering:
FOSAG, VCA, AF erkend