Dooper Alex 0515-579750: Prijzen driedubbel hr++ berekenen & dikte isolatiewaarde. Waarom nieuwe beglazing plaatsen voordelen & nadelen. Zelf enkel glas verwijderen of verschil besparen en laten installeren.

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 Glaszetters in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Broer de Wittestrjitte 3
8615LD Blauwhuis
Friesland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0515-579750

fax : 0515-579055

mobiele telefoon : 06-53214292

Wat wij doen:

Schildersbedrijf Alex Dooper BV is gevestigd te Blauwhuis en verricht sinds 1990 diverse soorten schilderwerk. Wij willen u graag informeren over onze activiteiten en dienstverlening.

Onze klanten
Zowel particulieren als bedrijven zijn van harte welkom. Onze vakbekwame onderhoudsschilders zijn dagelijks actief met het onderhouden en verfraaien van zeer uiteenlopende objecten zoals woningen, kantoren, winkels, industriële objecten, openbare gebouwen, zorginstellingen, kerken en scholen.

Onze werkzaamheden
U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende werkzaamheden zoals binnen- en buitenschilderwerk, glaswerk, plafondafwerking, behangwerk, wandafwerking, dakgoten, houtrot reparaties en restauratieschilderwerk.

Een erkend schildersbedrijf
Een schildersbedrijf waar resultaat en kwaliteit in de juiste verhouding staan tot uw financiële middelen. Schildersbedrijf Alex Dooper levert de kwaliteit die u mag verwachten. Wilt u vooraf een offerte, dan kunt u deze kosteloos bij ons aanvragen.
www.af-erkend.nl

Advies
Kleurkeuze voor binnen - of buitenschilderwerk is moeilijker dan u denkt. Vaak heeft u wel een idee over hoe uw object er uit moet komen te zien, maar om de juiste kleuren te bepalen, is vaak lastig. Ons verantwoord kleuradvies houdt rekening met zaken als de grootte van de ruimte, functie van de ruimte, lichtinval en natuurlijk uw eigen smaak.

Begin jaren negentig startte Alex Dooper, in een loods van zijn ouders zijn bedrijf. Nadat de vorige baan op het labaratorium van een verffabriek niet meer de verwachte voldoening bracht werd de start van een nieuw schildersbedrijf in 1990 een feit. Het bedrijf groeide snel en dit leidde in 1996 tot de bouw van een nieuw bedrijfspand met een woning in het dorp onder de rook van Bolsward. Inmiddels werken er zes tot acht mensen die ook in de winterperiode in dienst worden gehouden.

Restauratief schilderwerk
Tot de eerste grote opdrachten behoorde de restauratieve schilderbeurt van de katholieke kerk in het eigen dorp. Een mooie klus. Dergelijke opdrachten vragen niet alleen kennis van zaken maar ook precisie. Eerst moet onderzocht worden welke kleuren voor het schilderen van de kerk moeten worden gebruikt. Dit is een uitgebreid onderzoek omdat vaak gevraagd wordt de originele kleur weer toe te passen. In de praktijk betekent dit het teruggaan naar de eerste verflaag waarbij het onderscheid maken tussen de dunne verflagen een grote kennis vereist.Service:
Glasvlies, Houtrot repareren, Kleuradvies, Muren sausen, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Plafondafwerking, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten

Service:
Gratis offerte

Specialisatie:
Behang, Glasvlies, Glaswerk / glaszetter, Muurschilderingen, Oude verftechnieken, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Wandafwerking

Diensten:
Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten, Winterkorting

Aangesloten bij / Certificering:
AF erkend