Bloemsma Bouwbedrijf BV

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 6 Glaszetters in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Doniaweg 30
9074TK Hallum
Friesland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Sinds 1937 bouwen wij voor een breed scala van opdrachtgevers. Betrouwbaarheid, flexibiliteit, meedenken en vakmanschap staan hoog in het vaandel van ons bedrijf.

Een persoonlijke aanpak en goed geschoolde medewerkers maken van iedere klus een succes verhaal. Voor zowel een kleine verbouwing als een groot nieuwbouw project willen wij graag ùw Bouwpartner zijn.

Middels de bouwteam aanpak kunnen wij uw projecten het meest tot zijn recht laten komen, neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Voor een verbouwing of nieuwbouw bent u ook als particulier aan het juiste adres bij Bouwbedrijf Bloemsma. Wij hebben zeer veel ervaring in het (ver)bouwen van woningen, monumentale panden, aanbouwen, garages, dakkapellen e.d. Ook het onderhoud van gebouwen is bij ons in goede handen, zoals het vervangen van houten, kunststof of aluminium kozijnen, dakrenovatie, (na) isoleren, gevelrenovatie, dakramen plaatsen, regulier onderhoud e.d.

Woningbouw:

Bouwbedrijf Bloemsma is de bouwpartner voor uw nieuwbouwproject. Bouwbedrijf Bloemsma is een dynamisch bouwbedrijf en heeft ruime ervaring in zowel het bouwen van nieuwbouw woningen middels de traditionele bouwwijze als middels houtskeletbouw.

Wij kunnen het traject van A tot Z voor u verzorgen, inclusief het uittekenen van het ontwerp en de tekeningen voor de aanvraag omgevingvergunning en het verzorgen van de aanvraag van de omgevingvergunning.
Als BouwGarant aannemer kunnen wij u zekerheden bieden waar een andere aannemer dat niet kan. Op de site van BouwGarant (www.bouwgarant.nl) zijn alle voordelen beschreven.

Duurzaam bouwen:

Bouwbedrijf Bloemsma is ook een ervaren bouwpartner in het duurzaam bouwen. Inmiddels hebben wij een ruime ervaring is het concept duurzaam bouwen en weten wij de diverse mogelijkheden te combineren tot een voor de klant optimaal totaal concept. Daarbij zijn legio aan zowel bouwkundige als installatietechnische onderdelen te combineren in een bouwwerk of bestaand gebouw waardoor een compleet en effectief duurzaam concept gerealiseerd wordt.

Utiliteitsbouw:

Wij trachten voor onze zakelijke opdrachtgevers zo efficiënt mogelijk en tegen optimale kosten de juiste kwaliteit werkzaamheden te verzorgen. Wij verzorgen voor een groot aantal zakelijke klanten de renovatie, restauratie en dagelijks onderhoud van uiteenlopende aard.Openingstijden:
Maandag : 07:30 - 17:30
Dinsdag : 07:30 - 17:30
Woensdag : 07:30 - 17:30
Donderdag : 07:30 - 17:30
Vrijdag : 07:30 - 17:30
Zaterdag : gesloten
Zondag : gesloten
Nieuwjaarsdag : gesloten
1e Paasdag : gesloten
2e Paasdag : gesloten
Hemelvaartsdag : gesloten
1e Pinksterdag : gesloten
2e Pinksterdag : gesloten
1e Kerstdag : gesloten
2e Kerstdag : gesloten
Oudjaarsdag : geslotenService:
Alleen op afspraak, Gratis offerte, Online offerteaanvraag, Weekendservice

Toegankelijkheid:
Begane grond, Gehandicaptenparkeerplaats, Honden toegestaan, Toegankelijk voor rolstoelen

Diensten:
Aanbouw / verbouw, Dakisolatie, Gevelisolatie, Herbouw, Nieuwbouw, Onderhoud, Renovatie, Restauratie, Schadeherstel

Specialisatie:
Aanvraag bouwvergunning / sloopvergunning, Badkamer, Beglazing, Bouwadvies, Bouwtekening / constructietekening, Complete aanbouw plaatsen, Constructieberekening, CV-Installatie, Dakbedekking, Dakgoot, Dakkapel, Dakterras, Dakwerk, Electriciteitswerk, Electriciteit / verlichting / domotica, Funderingsherstel, Garage / carport, Gas / water, Gevelreiniging, Gevelrenovatie, Glaszetter, Heiwerkzaamheden, Hekwerk, Houtskeletbouw, Installatiewerk, Isolatie, Kelder, Keuken, Kozijnen, Loodgieterwerk, Metselwerk, Meubeltimmerwerk / binnentimmerwerk, Plafond, Ramen / deuren, Schilderwerk, Schuifpui, Serre, Sloopwerk, Sondering (grondmechanica), Staalwerk, Stucwerk / stukadoren, Stutten van gevel, Tegelwerk, Terras / balkon, Timmerwerk, Toilet, Trap / balustrade, Ventilatie, Verwarming, Vloer, Vochtbehandeling, Vouwwand, Zolder, Zonwering, Zwembad

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Betalingsmogelijkheden:
Bank / giro overschrijving

Aangesloten bij / Certificering:
Bouwend Nederland, NVOB Bouwgarant, VCA ** en Bouwgarant