Selecteer provincie

Kleermaeker Schildersbedrijf BV Leo de 026-4455081: Prijzen driedubbel hr++ berekenen & dikte isolatiewaarde. Waarom nieuwe beglazing plaatsen voordelen & nadelen. Zelf enkel glas verwijderen of verschil besparen en laten installeren.

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 Glaszetters in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Ringoven 14
6826TR Arnhem
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.dekleermaeker.nl
Opgericht in 1906. Al meer dan 100 jaar ervaring &
kwaliteit. AF erkend/gebruikt de beste materialen

Wat wij doen:
Het in 1906 opgerichte schildersbedrijf Leo De Kleermaeker BV staat al meer dan een eeuw garant voor vakmanschap en kwaliteit. Zowel particulieren en Verenigingen van Eigenaren als de instellingswereld en het bedrijfsleven doen in groten getale een beroep op de diensten van de AF-erkende firma. Het schildersbedrijf wordt niet alleen ingezet voor het vakkundig binnen- en buitenschilderwerk en onderhoud van woningen en bedrijfspanden, maar komt ook in actie bij renovaties en opdrachten waarbij de ervaring van kundige glaszetters vereist is. Voor kleine renovaties en lichte aannemers-, timmer- en stucadoorswerkzaamheden heeft het bedrijf eigen specialisten in dienst; voor grootschalige renovatieprojecten wordt samengewerkt met gerenommeerde bedrijven en vakmensen uit de regio.

Het team bestaat uit een twintigtal vakkundige onderhoudsschilders, glaszetters en behangers die er al jaren werkzaam zijn. Ze worden voortdurend getraind, zodat ze de modernste technieken steeds tot in detail beheersen. Omdat ze uitsluitend gebruik maken van de meest hoogwaardige materialen, wordt opdrachtgevers een steevast schitterend eindresultaat gegarandeerd.

Kwaliteit en toewijding vormen binnen onze onderneming de rode draad. Alleen daarmee kunnen we tenslotte garant staan voor de hoogste kwaliteit van onze werkzaamheden: de deskundige en duurzame bescherming en renovatie van uw pand. Minstens zo belangrijk is de relatie met onze klanten. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Vanzelfsprekend proberen wij de overlast voor bewoners of gebruikers van een pand tijdens onze werkzaamheden dan ook tot een minimum te beperken.

Met het meerjaren onderhoudscontract van schildersbedrijf Leo De Kleermaeker bent u er zeker van dat uw woning of bedrijfspand gedurende een periode van twaalf jaar tegen een vast bedrag per maand in absolute topconditie blijft. Bijkomend voordeel? U wordt gedurende twaalf jaar niet geconfronteerd met onvoorziene uitgaven op het gebied van groot onderhoud.
Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 17:00
Dinsdag : 08:00 - 17:00
Woensdag : 08:00 - 17:00
Donderdag : 08:00 - 17:00
Vrijdag : 08:00 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenDoelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Specialisatie:
Behang

Diensten:
Renovatie

Aangesloten bij / Certificering:
AF erkend; Savantis; BPF Schilders; A&O Services; FOSAG; 4 Seizoenen Onderhoud, AF erkend