Selecteer provincie

Heythuysen BV Schildersbedrijf

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 6 Glaszetters in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Edisonweg 29
6101XJ Echt
Limburg
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Wij zijn een dynamisch, AF erkend en VCA gecertificeerd schildersbedrijf dat wordt geleid door Dhr. J. Golsteyn als directeur, met een calculator, drie uitvoerders en gemiddeld zo'n 50 werknemers dat kan oplopen tot 75 in het hoogseizoen.

Het uitvoeren van opdrachten geschiedt met een vakbekwame begeleiding vanuit ons bedrijf en in nauw overleg met een technisch adviseur van het toe te passen verfsysteem. Door gebruik te maken van 'korte communicatielijnen' binnen de organisatie kunnen wij accuraat en daarmee probleemoplossend te werk gaan, wat resulteert in een prettige samenwerking zowel onderling als naar de klant toe. De ons opgedragen werkzaamheden zullen correct volgens afspraak worden uitgevoerd en tot voller tevredenheid van de directie worden opgeleverd.

De projecten die geheel door ons verzorgt worden uitgevoerd omvatten:
• Schilderwerkzaamheden
• Behangwerkzaamheden
• Spuitwerkzaamheden

Tevens kunnen wij u een totaalpakket aanbieden en daarmee tegemoet komen aan de"one-stop-shop" eis van de moderne opdrachtgever.
Zo heeft u maar één aanspreekpunt voor al uw werkzaamheden!

Een aantal elementen uit dit totaalpakket zijn o.a:
•Deelvervanging kozijnen
•Plaatsen en leveren van nieuwe kozijnen en deuren
•Plaatsen en leveren glas
•Kleine renovaties aan- en verbouwingen
•Diverse wand - raam- en vloerafwerkingen

Wij zouden het zeer op prijs stellen voor u te mogen verzorgen, een geheel aan uw wensen en omstandigheden aangepast advies voor wat betreft een jaarplanning voor onderhoudswerkzaamheden aan uw projecten.

Ook belangrijk is dat we in het bezit zijn van het VVE-label. De verenigingen van eigenaren weten dan zeker dat ze een vertrouwd bedrijf ingeschakeld hebben.

Op de pagina referenties (en projecten) treft u een selectie aan van onze relaties waarvoor wij regelmatig schilderwerkzaamheden verrichten.
•Nieuwbouwwerken
•Onderhoudswerken
• Utiliteitswerken
•Renovatiewerken

Wij hopen u met de gegeven informatie van dienst te zijn geweest, en zijn gaarne bereid om een en ander mondeling toe te lichten en/of u van advies te dienen.

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.
Service:
Gratis advies, Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Specialisatie:
Behang, Glasvlies, Glaswerk / glaszetter, Houtrot repareren, Kleine renovaties, Kleuradvies, Lekkage / brandschadeherstel, Monumentale panden, Muren sausen, Plaatsen en leveren kozijnen, ramen en deuren, Spuitwerk, Stucwerk / stukadoren, Timmerwerk, Wandafwerking

Diensten:
Onderhoud, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Renovatie, Reparatie, Restauratie, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten

Aangesloten bij / Certificering:
Fosag, VCA, AF erkend