Selecteer provincie

Loozen & Zn BV Schildersbedrijf Jo

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 6 Glaszetters in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Dr. Poelsplein 8
6369AV Simpelveld
Limburg
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wij schilderen met Sikkens, Sigma
en Primital
Binnen- en buitenwerkzaamheden
Behangwerk - Gevelafwerking

http://www.loozen.info

[email protected]

Wat wij doen:
Schilderbedrijf Loozen & Zn., gevestigd in het Limburgse Simpelveld, is al meer dan 45 jaar een begrip. Mijn vader, Jo Loozen, begon het bedrijf in 1959 en in 1983 versterkte ikzelf het team. Aanvankelijk als schilder en in 1988 trad ik toe tot de directie. Ik hield me destijds bezig met de bedrijfsvoering en in 1992 deed mijn vader het bedrijf geheel over aan mij.

Door de jaren heen is het bedrijf groter geworden maar toch klein gebleven. Groter geworden omdat wij met de tijd meegaan en direct inspelen op innovaties binnen de markt. Investeringen worden gedaan omwille van onze klanten. Schilderbedrijf Loozen & Zn. werkt met hoogwaardige materialen en de beste leveranciers. Klein gebleven omdat onze buitendienst slechts vier medewerkers telt. Allen met jarenlange ervaring, waardoor vakkundig schilderwerk gegarandeerd wordt.

Wij opereren regionaal en ons focusgebied is Zuid Limburg. Tóch hebben wij menigmaal met plezier projecten in Noord Limburg gerealiseerd. Schilderbedrijf Loozen & Zn. staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij verkiezen een lange termijn relatie boven eenmalige projecten. Omdat het bedrijf klein van omvang is, kunnen wij de juiste prijs kwaliteit verhouding bieden. Daarnaast staan wij voor helderheid en toegankelijkheid. Met evenveel enthousiasme gaan wij aan de slag met kleine(re) projecten, waar collega bedrijven deze helaas vaak laten liggen.

Tijdens een gesprek vergaren wij de informatie over de aard van de werkzaamheden. Op basis van onze bevindingen volgt een offerte die in de meeste gevallen onderbouwd is door een technisch advies van een van onze vooraanstaande verfleveranciers. Wij lichten deze offerte bij voorkeur persoonlijk toe. Wanneer een project aangenomen wordt, heeft u als opdrachtgever te maken met één projectverantwoordelijke waardoor de communicatielijnen kort blijven. Dé kracht van een kleine organisatie.

Graag maak ik met u een afspraak zodat u zelf de kracht van onze organisatie kunt ontdekken.Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Specialisatie:
Behang, Gevelreiniging, Glasvlies, Glaswerk / glaszetter, Kleuradvies, Lekkage / brandschadeherstel, Monumentale panden, Muren sausen, Plafondafwerking, Spuitwerk, Wandafwerking

Diensten:
Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten, Winterkorting