Langenhuizen 24-uurs Glasservice 0412-766059: Prijzen driedubbel hr++ berekenen & dikte isolatiewaarde. Waarom nieuwe beglazing plaatsen voordelen & nadelen. Zelf enkel glas verwijderen of verschil besparen en laten installeren.

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 Glaszetters in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres

5384VJ Heesch
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Glaszettersbedrijf, glasspecialisten
ook voor hard glazen deuren, puien, glas in lood

Wat wij doen:
Langenhuizen Glasservice beschikt over een team van ervaren vakspecialisten. Wij geven ue een gedegen advies en bieden alle mogelijke oplossingen op het gebied van leveren, plaatsen en herstellen van glaswerk.

Het streven naar een goede service en een hoge kwaliteit in combinatie met een vriendelijke prijs staat bij ons hoog in het vaandel. Wij adviseren u daarnaast over de best mogelijke invulling voor u glasvraagstuk. Ook kunt u bij ons terecht voor vragen over eventuele subsidies.

Door de veelzijdigheid aan producten en diensten heeft Langenhuizen ook een grote diversiteit aan opdrachtgevers:

- Particulieren

- Aannemers

- Woonmaatschappijen

- Vastgoedbeheerders

- Projectontwikkelaars

- Glas/Schilderbedrijven

- Timmer/Klusbedrijven

- Interieurbouw/projectinrichting

- Politie

- Beveiligings- en bewakingsdiensten

- Vereniging van eigenaren

- Montagebedrijven

Langenhuizen Glasservice is een vooruitstrevende onderneming, die door middel van jarenlange ervaring de ideale partner is op alle gebieden van glas. Met vestigingen in Heesch en Cuijk kunnen wij de regio Noord-Oost Brabant optimaal bedienen.

Ook in de woning komt u steeds vaker glas tegen. Denkt u daarbij aan (gekleurde) spiegels in de badkamer, fitnessruimte of aan glazen schapjes, tafelbladen en hardglazen deuren. Zelfs achterwanden in keukens worden tegenwoordig in glas uitgevoerd, draad-, mat- of spiegelglas. Langenhuizen plaatst voor u deze wanden, compleet met geslepen randen en uitspraringen voor stopcontacten.

Wij kunnen zelfs uw bekraste ruiten repareren. Zonder vervanging van de ruit of schilderwerkzaamheden maken wij uw ruiten krasvrij.

Langenhuizen beschikt over alle soorten en typen glas. Wij leveren aan bedrijven en particulieren. Standaard beschikken we oc=ver een grote voorraad float-, gelaagd-, draad-, figuur- en spiegelglas. In de meeste gevallen kunnen wij dit in de werkplaats op maat snijden. Wij leveren uiteraard ook glasverwante artikelen.Service:
24-uurs service, Geen voorrijkosten

Service:
HR glas

Toegankelijkheid:
Begane grond

Diensten:
24 uurs reparatie, Groothandel, Interieurbouw, Krasverwijdering, Nieuwbouw, Renovatie

Soorten glas:
Draadglas, Draadglas, Figuurglas, Figuurglas, Folie, Folie, Gehard glas, Gehard glas, Gekleurd glas, Gekleurd glas, Gelaagd glas, Gelaagd glas, HR glas, Isolatieglas, Isolatieglas, Kogelwerend glas, Kogelwerend glas, Matglas, Matglas, Veiligheidsglas, Veiligheidsglas

Aangesloten bij / Certificering:
FOSAG