Selecteer provincie

Abbassi Glasservice

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 6 Glaszetters in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Schaarbeekstraat 18
1066JW Amsterdam
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Herstel van glasschade
voor bedrijven en particulieren
Geen voorrijkosten

http://www.abbassiglasservice.nl

Wat wij doen:
Glasschade en glasbreuk direct verholpen door de snelste Glashandel. Glaslijn Direct Herstelservice is 24 uur per dag 7 dagen per week actief.

Onze glaszetters assisteren direct bij ruit en glasschade, glasherstel, zowel klein als groot. Dankzij onze 24/7 glasservice kunt u vakkundig en snel geholpen worden.

Glaslijn Direct is expert op het gebied van glas zetten, glasschade en herstel. Als snelste glasservice van Amsterdam hebben wij ons gericht op het leveren en monteren van glas en het verlenen van service bij glasschade. Wij bieden service en ondersteuning bij glasschade van zowel particuliere als zakelijke klanten.

Altijd meerdere soorten glas op voorraad waardoor wij vrijwel direct het juiste glas kunnen plaatsen. Mocht dit bij hoge uitzondering niet het geval zijn, zorgen wij voor een noodvoorziening tot u bent voorzien van de juiste glassoort.

Onze glashandel voorziet in dubbelglas, HR++ glas, isolatie glas, glas op maat, plexiglas, winkelruiten, veiligheidsglas, spiegels, geluidswerend glas.Service:
Geen voorrijkosten

Soorten glas:
Folie, Gelaagd glas