Selecteer provincie

Wits Amsterdam BV Vastgoed Onderhoud 020-6310983: Prijzen driedubbel hr++ berekenen & dikte isolatiewaarde. Waarom nieuwe beglazing plaatsen voordelen & nadelen. Zelf enkel glas verwijderen of verschil besparen en laten installeren.

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 Glaszetters in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Keienbergweg 35
1101EX Amsterdam
Noord-Holland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


Postbus22685, 1100DD, Amsterdam Zuidoost
http://www.wits.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Wits Vastgoedonderhoud Nederland
voert verschillende producten en diensten uit.

De belangrijkste zijn:
Bouwkundig onderhoud.
Schilderwerk.
Mutatie onderhoud.
24 uurs service-onderhoud.
Resultaat gericht onderhoud .
Isolatie.
Glasservice Direct Glas.
Betonrenovatie.
Staalconservering.

Constructief, ook in financiƫn.

Als u met Wits werkt, heeft u niet alleen te maken met vastgoedonderhoud, maar ook met allerlei andere facetten, zoals communicatie, financiƫn en administratie. Ook dat organiseren we graag planmatig, constructief Ʃn flexibel. De specialismen en bedrijven van Wits werken onderling zo samen, dat u voorafgaand aan het project een gespecificeerde offerte krijgt en na afloop een heldere factuur.

Vastgoed is een kostbaar bezit. En bezit houdt zn waarde, of krijgt meerwaarde door er goed voor te zorgen. Het onderhoud van een gebouw of woning is vaak complex. Het is net een raderwerk. Wilt u uw vastgoed goed onderhouden, dan heeft u meerdere specialisten nodig. Die specialisten moeten niet alleen goed zijn in hun vak, maar ook nog uitstekend kunnen samenwerken en elkaar aanvullen.

En dat is nu precies wat Wits doet. We hebben diverse specialismen in huis, van schilderonderhoud tot bouwkundige renovaties. Onze specialisten werken soepel met elkaar samen en versterken elkaar. U als opdrachtgever krijgt ƩƩn persoon als aanspreekpunt, die alles regelt en coƶrdineert. Hij kent u, uw vastgoed en weet wat er speelt.

Op deze website leest u hoe onze organisatie in elkaar zit, wat wij doen en hoe wij werken. Spreekt dit u aan? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een nadere kennismaking.Service:
Alleen op afspraak, Houtrot repareren, Kleuradvies, Monumentale panden, Muren sausen, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Plafondafwerking, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten

Service:
Gratis advies, Gratis offerte

Specialisatie:
betonrenovatie en metaalconservering, Glaswerk / glaszetter, isolatiewerkzaamheden, Monumentale panden, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, ramen, deuren en kozijnen, Spuitwerk, Timmerwerk, Wandafwerking

Diensten:
Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten, Winterkorting