Selecteer provincie

Hinke Schildersbedrijf

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 6 Glaszetters in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Dorpsstraat 42
1452PG Ilpendam
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Sinds 1893 heeft Schildersbedrijf Hinke kleur en bescherming gegeven aan allerlei objecten, zoals rijtuigen, boerderijen,scholen, kerken, bedrijfspanden en woningen.

De tijden veranderen, Schildersbedrijf Hinke echter niet... natuurlijk, we gaan met de tijd mee, maar als het om kwaliteit gaat zijn we geen spat veranderd. Zo was het in 1893, zo is het nu.

Voor de gemeente Purmerend, Veilinghuis Sotheby's, Stichting SPOOR, Aannemersbedrijf Tijmstra en vele andere opdrachtgevers, zowel particulieren als instellingen en bouwbedrijven, verzorgt Schildersbedrijf Hinke een groot scala aan activiteiten in nieuwbouw en onderhoud, in woning- en utiliteitsbouw.

De kwaliteit en het vakmanschap van vroeger, de materialen en de snelheid van nu. Al jaren in het bezit van het AF-erkend keurmerk, die zorgen er samen voor dat u bij Schildersbedrijf Hinke zeker bent van goed vakwerk voor een redelijke prijs.
Service:
Glasvlies, Houtrot repareren, Kleuradvies, Lekkage / brandschadeherstel, Monumentale panden, Muren sausen, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Plafondafwerking, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten

Specialisatie:
Behang, Decoratie, Glasvlies, Glaswerk / glaszetter, Lekkage / brandschadeherstel, Monumentale panden, Ornamenten, Oude verftechnieken, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Spuitwerk, Wandafwerking

Diensten:
Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten, Winterkorting

Aangesloten bij / Certificering:
AF-keurmerk