Selecteer provincie

Mellink Schildersbedrijf 053-4350779: Prijzen driedubbel hr++ berekenen & dikte isolatiewaarde. Waarom nieuwe beglazing plaatsen voordelen & nadelen. Zelf enkel glas verwijderen of verschil besparen en laten installeren.

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 Glaszetters in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Ribbeltsweg 39
7531BJ Enschede
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.mellinkschilders.nl

Wat wij doen:
Een bekende naam in Oost-Nederland. Geen verwaande kwasten. Nuchter. Met beide benen op de grond. Maar wel kleurrijk. Dat bewijst bijvoorbeeld onze referentielijst. Bij elke opdracht schilderen we het u niet mooier af dan het is. Wij houden van duidelijkheid. Vooraf. Zodat u achteraf voor louter aangename verassingen komt te staan. Goed schilderen is een kunst zeggen we. Natuurlijk moet u dat niet al te letterlijk nemen. Schilderen is vooral een vak. Een ambacht. Wat al onze mensen tot in de puntjes beheersen.

Ons bedrijfslogo maakt duidelijk dat wij een modern bedrijf zijn. We timmeren weliswaar al ruim 70 jaar aan de weg, maar we zijn helemaal van deze tijd. Net als Mondriaan die destijds ook zeer vooruitstrevend was met strakke lijnen en kleuren. Hetzelfde elan hopen wij uit te stralen in al onze werkzaamheden.

De naam Mellink is niet alleen bekend als schilders-, behang- en glaszettersbedrijf. Ook als stukadoor en afbouwbedrijf wordt steeds meer een beroep op ons gedaan. Het snel en adequaat uitvoeren van herstelwerkzaamheden wegens brand of waterschade is eveneens een belangrijke specialiteit van Mellink Schilders.

Het zal u duidelijk zijn: wij kunnen een breed pakket onderhoud aanbieden. Met vaste werknemers. Niet onbelangrijk want al onze mensen hanteren dezelfde hoge kwaliteitsnormen. Tot onze opdrachtgevers behoren o.a. semi-overheden, bankinstellingen, advocaten, notarissen, bedrijven, verenigingen van eigenaren en natuurlijk ook particulieren.Openingstijden:
Maandag : 07:30 - 19:30
Dinsdag : 07:30 - 19:30
Woensdag : 07:30 - 19:30
Donderdag : 07:30 - 19:30
Vrijdag : 07:30 - 19:30
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
Gratis advies, Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Specialisatie:
Behang, Dakcoating, Gevelreiniging, Glasvlies, Glaswerk / glaszetter, Houtrot repareren, Kleuradvies, Muren sausen, Oude verftechnieken, Wandafwerking

Diensten:
Onderhoud, Renovatie, Reparatie, Restauratie, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten, Winterkorting

Aangesloten bij / Certificering:
FOSAG