Zoete & Hartevelt Schilderwerken

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 6 Glaszetters in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Kometenlaan 76
3721JV Bilthoven
Utrecht
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
De Zoete & Hartevelt Schilderwerken in Bilthoven is een modern schildersbedrijf met vakbekwaam personeel. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste materialen en technieken.

Wij werken vanuit heldere bindende offertes met scherpe marktconforme prijzen en proberen de overlast voor de bewoners/gebruikers tot een minimum te beperken en... we schilderen graag!

Onze schilders beschikken niet alleen over de vereiste diplomas, maar zijn ook bijzonder gemotiveerd. Met andere woorden: ze schilderen graag! En…mensen die met plezier hun vak uitoefenen, leveren vakwerk.

Als wij het schilderwerk van uw huis of bedrijfspand aannemen, maken we dit met eigen mensen tot de laatste verfstreek af, conform de vastgestelde
afspraken. Daarbij streven wij ernaar tijdens de werkzaamheden de overlast voor de bewoners/gebruikers te minimaliseren.

Wij komen persoonlijk bij u langs voor een uitgebreide projectinventarisatie. Op grond daarvan stellen wij een overzichtelijke, bindende offerte op, zodat u precies weet waar u aan toe bent. In onze offerte wordt gedetailleerd vastgelegd welke werkzaamheden met welke materialen tegen welke prijs worden verricht. Indien nodig voorzien wij al het houtwerk van drie verflagen en worden eventueel kitzoomen vervangen. Overige gebreken worden bij ons niet gecamoufleerd maar zorgvuldig hersteld. Allemaal aspecten die bij prijsvergelijkingen een belangrijke rol spelen.
Een afwerking van drie lagen is natuurlijk duurder, maar biedt uiteraard ook meer bescherming en is op de lange termijn dus veel goedkoper!

In onze bedrijfsvoering hebben wij bewust gekozen voor korte lijnen en lage overhead-kosten. Wij hebben bijvoorbeeld geen vertegenwoordigers in dienst. Hierdoor kunnen wij scherpe, marktconforme prijzen hanteren, waarvan u als klant maximaal profiteert.

Wij zijn niet alleen actief op de particuliere markt, maar verrichten ook in toenemende mate schilder- en onderhoudswerk aan bedrijfspanden, kantoren en overige utiliteitsgebouwen.

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend advies.Specialisatie:
Behang, Gevelreiniging, Glasvlies, Glaswerk / glaszetter, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning

Diensten:
Onderhoud, Reparatie, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten, Winterkorting