Teve Bouwbedrijf BV 0174-280262: Prijzen driedubbel hr++ berekenen & dikte isolatiewaarde. Waarom nieuwe beglazing plaatsen voordelen & nadelen. Zelf enkel glas verwijderen of verschil besparen en laten installeren.

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 Glaszetters in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Vlotlaan 207
2681TW Monster
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0174-280262

fax : 0174-289588

Wat wij doen:
TeVe Bouwbedrijf is sinds 1998 actief in het aannemen van bouwkundige werkzaamheden in de particuliere en zakelijke sector. Werkte er in 1998 één timmerman bij het bouwbedrijf, momenteel werken er 5 vaktimmerlieden. Gezamenlijk met vaste onderaannemers wordt voor een goed eindproduct zorg gedragen.

De kracht van ons bedrijf ligt voornamelijk in de korte lijnen binnen het bedrijf en met u als opdrachtgever. Door onze vakkennis en een juiste interpretatie van uw wensen is een goed eindresultaat gewaarborgd, dat voldoet aan uw ideeën en wensen. Vanaf offerte tot oplevering staan wij u dan ook graag terzijde met een goed advies en een correcte uitvoering!

Het bedrijf richt zich voornamelijk op het uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden zoals: dakkapellen, nokverhogingen en dakopbouwen, aanbouwen en garages, interne verbouwingen en renovaties, klein timmerwerk zoals kozijnvervanging en dakramen. Ook het aftimmeren van bedrijfsruimten, kantines en kantoren wordt door ons vakkundig verzorgd!

Aangezien bij deze werkzaamheden verschillende partijen betrokken zijn wordt met een
vast team van onderaannemers gewerkt zoals: metselaar, stukadoor en tegelzetter, installateur van elektra en cv, glaszetter en schilder, dakdekkers. Uiteraard wordt ook samengewerkt met de door u gewenste onderaannemer.Type bouwproject:
aanbouw / verbouw, Badkamer, Bedrijfspand, bouwbedrijf, bouwkundige werkzaamheden, Dakkapel, dakkapellen, dakopbouwen, Garage, garages, Kantoor, Keuken, Kozijnen, Metselwerk, nokverhogingen, particulier en zakelijk, Serre, Timmerwerk, vaktimmerlieden, Woning

Diensten:
Onderhoud, Renovatie, Verbouw