Selecteer provincie

Stichting AF-Erkenningsregeling

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 6 Glaszetters in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Postbus 30
2740AA Waddinxveen
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

gratis bellen

Wat wij doen:
De AF-erkende bedrijven werken volgens de kwaliteitsnormen van de Stichting AF-Erkenningsregeling. De AF-Erkenningsregeling is in 1995 ingevoerd op initiatief van FOSAG, de ondernemersorganisatie voor de schilders-, onderhouds-, metaalconserverings-en glasbranche. Aan de AF-Erkenningsregeling kunnen alleen bedrijven deelnemen die in het bezit zijn van alle vak-en bedrijfstechnische diplomas.

Deze erkenningsregeling biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid van het AF-erkende bedrijf waar u mee in zee gaat én over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de (nakomings-)garantie.

In Nederland zijn ruim 1.400 AF-erkende bedrijven.

Met een AF-erkend bedrijf weet u precies waar u aan toe bent. Zo krijgt u een complete offerte waarin alle belangrijke aspecten helder zijn beschreven: de aard en omvang van de werkzaamheden, de materialen, de benodigde tijd, de planning, etc. Net zo helder zijn de afspraken over de kosten, waarbij de begroting is afgestemd op de algemene en specifieke kenmerken van uw opdracht.

Uiteraard zijn AF-erkende bedrijven ook helder over de garantie op uitgevoerd werk: die is minimaal twee jaar op het buitenwerk en vier jaar op het binnenwerk, afhankelijk van het verfsysteem en het aantal aangebrachte lagen.

Alle AF-erkende bedrijven worden periodiek gecontroleerd op:
• de kwaliteit van het opgeleverde werk middels de klantentevredenheidsscore en zogenaamde procesbeoordelingen, uitgevoerd door een onafhankelijk deskundigenbureau
• vak- en bedrijfstechnische diplomas
• inschrijving Kamer van Koophandel
• betalingsgedrag loonbelasting
• ontvangen klachten
• hantering van de Algemene Consumentenvoorwaarden

Alle AF-erkende bedrijven werken met dezelfde voorwaar¬den, namelijk de Algemene Consumentenvoorwaarden van de AF-Erkenningsregeling welke met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis zijn overeengekomen en eens per 3 jaar worden bijgesteld. Zo bent u in ieder geval zeker van goede afspraken waarnaar verwezen kan worden.
Toegankelijkheid:
Begane grond