Selecteer provincie

Hagedoorn Schildersbedrijf

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 6 Glaszetters in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Gazellenlaan 11
9408CK Assen
Drenthe
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Eddy Hagedoorn, Gazellenlaan 11 in Assen is in het jaar 2000 gestart als zelfstandig ondernemer in het schildersvak. Zijn bedrijf kreeg de naam Schildersbedrijf Hagedoorn.

In de periode dat ik in loondienst ben geweest is de basis gelegd voor de kwaliteit die ik als schilder wens te leveren.

Goede kennis van materialen en technieken, gedrevenheid en uitstekende contacten met opdrachtgevers zijn ingrediënten voor het succes van mijn onderneming.

De brede klantenkring die Schildersbedrijf Hagedoorn de afgelopen jaren heeft opgebouwd is hoofdzakelijk ontstaan door mond op mond reclame .

Het werk wordt uitgevoerd met louter professionele materialen verf , behandelingsmiddelen en kwasten van de beste kwaliteit.

Reinigings/ beschermings middelen en verf alleen op de te behandelen onderdelen. dus geen verontreinigingen op de straat,muur of omringende delen.

Verftechnisch advies waarin staat omschreven waarmee we schilderen en welke werkwijze/volgorde we hanteren.

Door de juiste behandeling en goede materialen gaat het schilderwerk langer mee, waardoor er minder vaak geschilderd hoeft te worden

Steek uw huis deze winter met korting in het nieuw.
Bij winter denk u waarschijnlijk meteen aan vorst en sneeuwpret. Aan de tijd van lekker binnenblijven, open haard aan, glaasje wijn er bij. Maar de winter is gek genoeg ook de tijd om aan de schilder te denken. Want de winter is dé periode om uw huis compleet in het nieuw te steken. Ons schildersbedrijf geeft u namelijk een hoge winterkorting op het onderhoud.

Een korting om het schilder of behangwerk in de winter
Inderdaad u leest het goed. De korting die wij deze winter geven, is zeker de moeite waard

Op al het binnen schilderwerk. Dat betekend dat u voor veel minder geld toch profiteert van het vakmanschap van een professioneel schildersbedrijf zoals dat van ons. Steeds meer mensen kiezen de laatste jaren voor de professionele schilder. Vanwege de kennis, de ervaring en de hoogwaardige producten waarmee we werken. Maar zeker ook vanwege tijdsbesparing, het gemak en natuurlijk de kwaliteit van het werk. Want zeg nou zelf, vakwerk herkent u toch meteen.

BTW – tarief slechts 6%
Boven op de winterkorting profiteert u ook nog van het sterk verlaagde BTW-tarief voor schilderwerk. Dit heeft directe gevolgen voor u als u een woning heeft die ouder is dan 2 jaar en monumentale panden. Want betaald u voor binnen– én buitenwerk geen 19% BTW maar slechts 6%BTW ! Een flink voordeel dus.
Service:
Gratis advies, Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Specialisatie:
Behang, Decoratie, Glasvlies, Glaswerk / glaszetter, Houtrot repareren, Kleuradvies, Lekkage / brandschadeherstel, Monumentale panden, Muren sausen, Plafondafwerking, Wandafwerking

Diensten:
Onderhoud, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Renovatie, Reparatie, Restauratie, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten, Winterkorting

Aangesloten bij / Certificering:
Fosag, Fosag