Selecteer provincie

Krook Schilders- en Afwerkingsbedrijf

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 6 Glaszetters in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Talmastraat 99
9402HD Assen
Drenthe
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Uw schilder in en om Assen.
Wij steken graag de handen uit de mouwen en hebben hart voor ons werk! Dat ziet u terug in het eindresultaat. Naast schilderwerk verzorgen wij ook zaken zoals beglazing, houtrotreparatie, periodiek onderhoud, renovatie, beglazing en behangwerk.

Voor het schilderen en stucken van woningen geldt het btw-tarief van 6% op zowel de arbeidskosten als op de materialen. De woning moet particulier bezit zijn en tenminste twee jaar oud zijn. Hiervoor dient u een ouderdomsverklaring te ondertekenen.

Om bij te blijven lezen wij vakliteratuur en volgen regelmatig trainingen. Naast vakbekwaam schilder is eigenaar Krook tevens een vakkundig binnenhuisarchitect en kan hij u vakkundig adviseren over het toepassen van materialen, stijlen en kleuren die zowel bij u als bij uw pand passen.

Centrale verwarming kost een gemiddeld huishouden ruim 1.200 m3 gas per jaar. Vervangt u enkel glas in alle ramen door isolerend dubbel glas, dan kunt u jaarlijks 450 tot 650 m3 gas besparen. Dat scheelt per jaar wel vierhonderd euro op uw gasrekening (nb: afhankelijk van de actuele energieprijs en of de winters streng of zacht zijn uiteraard). De aanschafkosten voor dubbel glas verdient u zo in zeven tot negen jaar terug.

Dubbelglas isoleert zo goed doordat het bestaat uit twee glasbladen die door een afstandhouder (bijv. een metalen kader) aan de rand van het glas van elkaar worden gehouden. De randen van het glas zijn afgesloten door een speciale kit zodat een gesloten eenheid ontstaat. De ruimte tussen het glas (spouw), is gevuld met droge lucht. Deze stilstaande luchtlaag tussen de ruiten zorgt voor goede isolatie. Schilder Krook kan u helpen om een keuze te maken tussen isolerend dubbelglas, HR(hoogrendement), HR+ en HR++ beglazing. Daarbij gaat het niet alleen om warmte-isolatie maar ook om andere eigenschappen. Voorbeelden hiervan zijn zonwering, zelfreiniging, geluidwering, brandwering, inbraakwering en het voorkomen van letsel. Al deze eigenschappen kúnnen in één product gecombineerd worden. Vraag Krook naar de mogelijkheden.
Diensten:
Renovatie