Rob Leenders Schilderwerken

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 6 Glaszetters in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Pannerdenseweg 61
6686BD Doornenburg
Gelderland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Fris geverfd huis of nieuwe ruit

Laat ons uw huis van een frisse lik verf of nieuw glas voorzien. We geven de buitenkant van uw woning graag een (nieuwe) verflaag. Voor het sausen van een plafond tot de metamorfose van uw gehele woning belt u Rob Leenders schilderwerken. Of het schilderwerk betreft voor een renovatie of een nieuwbouwwoning, voor de binnenkant of voor de buitenkant, wij doen het allemaal. Voor een spiksplinternieuwe verflaag weet u ons vanaf nu te vinden.
Extra goed zijn we in schilder en spuitwerk. Daar mogen we ons specialist in noemen. Schilderwerk doen we niet alleen voor grote oppervlakten zoals muren, maar ook voor deuren en kozijnen.
Ook voor een nieuwe ruit of nieuw glas mag u ons altijd bellen. We leveren verschillende typen glas zoals energiezuinig glas en glas in lood. Indien gewenst komen we het natuurlijk ook bij u monteren.
Alleen eersteklas schilder- en afwerkingsbedrijf

Persoonlijk contact met u als klant vinden we erg belangrijk. We nemen dan ook niet teveel opdrachten tegelijkertijd aan, waardoor we altijd tijd houden voor persoonlijk contact en uitgebreid advies. Doordat wij een persoonlijke touch belangrijker vinden dan groei van het bedrijf, leveren we alleen eersteklas schilderwerk af. Wij werken daarom enkel met hoogwaardige verfsoorten van Trimetal en Sikkens.

Als officieel AF-erkend schildersbedrijf is Rob Leenders Schilderwerken actief op het gebied van schilderwerk, spuitwerk , behang- plafond en wandafwerking en beglazing. AF-Erkend betekent dat wij aan hoge kwaliteitsnormen dienen te voldoen en dat u hiermee gegarandeerd bent van een perfect eindresultaat. Het geeft u de zekerheid zaken te doen met een degelijk en vertrouwd bedrijf.
Wij verstrekken van te voren een duidelijke, complete offerte en werken volgens goedgekeurde leveringsvoorwaarden. U weet dus altijd waar u aan toe bent. Door middel van goed overleg, eerlijk advies en persoonlijk contact zorgen wij voor een eindresultaat dat uw verwachtingen overtreft.
Liefde voor schilderwerk

31 jaar geleden zette Rob zijn eerste stappen in het de schilderwereld. Hij maakte kennis met het vak en zijn liefde voor schilderen is nooit afgenomen. Als schildersleerling begon hij met spullen sjouwen en schuren. Stapje voor stapje mocht hij steeds meer schildersactiviteiten ontplooien. Zijn jarenlange ervaring en opgedane kennis gebruikt hij nu dagelijks voor zijn eigen bedrijf Rob Leenders Schilderwerken.
Service:
Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Specialisatie:
Behang, Gevelreiniging, Glasvlies, Glaswerk / glaszetter, Hoogbouw, Lekkage / brandschadeherstel, Monumentale panden, Muurschilderingen, Ornamenten, Oude verftechnieken, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Spuitwerk, Stucwerk / stukadoren, Wandafwerking

Diensten:
Onderhoud, Renovatie, Reparatie, Restauratie, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten, Winterkorting

Aangesloten bij / Certificering:
onderhoud.nl / fosag, AF erkend, Onderhoud NL