Selecteer provincie

Glashandel Noord BV 020-6323826: Prijzen driedubbel hr++ berekenen & dikte isolatiewaarde. Waarom nieuwe beglazing plaatsen voordelen & nadelen. Zelf enkel glas verwijderen of verschil besparen en laten installeren.

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 Glaszetters in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Slijperweg 3
1032KT Amsterdam
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.glashandelnoord.nl

Wat wij doen:
Al sinds 1976 profileert Glashandel Noord BV zich als een betrouwbare partner in Glas. Plaatsing en levering geschieden op deskundige wijze en volgens de normen en veiligheid van deze tijd. Medio mei 2003 zijn wij dan ook VCA* gecertificeerd. In onze vestiging kunt u (ook de particulier) terecht voor advies en kunt u tevens de vele soorten glas, die wij in voorraad houden, bekijken.

Glashandel Noord is een klein bedrijf met 9 medewerkers die met modern materiaal werken en bij calamiteiten 24 uur per dag, ook weekeinden, voor u klaar staan.

Onze medewerkers hebben ruime ervaring op het gebied van glas en hebben alle expertise in huis. Wij van glashandel Noord te Amsterdam zorgen ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van glas. Hierdoor kunt u bij ons rekenen op een professionele, up-to-date bewerking, zetting en levering van glaswerk. Onze medewerkers staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Grote of kleine klussen: bij Glashandel Noord in Amsterdam bent u aan het juiste adres.

Wij komen snel in actie en taxeren en repareren de glasschade op zeer korte termijn, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw ramen en ruiten.Doelgroep:
Bedrijven

Soorten glas:
Brandwerend glas, Figuurglas, Isolatieglas, Plexiglas, Veiligheidsglas, Zelfreinigend glas

Aangesloten bij / Certificering:
VCA*