Selecteer provincie

Rob Beekman Glasbedrijf

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 6 Glaszetters in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Willem Barentszstraat 25
1782WB Den Helder
Noord-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Glasbedrijf Rob Beekman verzorgt glas voor bedrijf en particulier in Den Helder en omstreken.Glasschade of maatwerk, Glasbedrijf Rob Beekman maakt het weer sterk! Voor al uw spiegelglas, figuurglas en glas in lood, nieuw of reparatie.

Wij werken met elke verzekeringsmaatschappij samen!

Glasbedrijf Rob Beekman is een professioneel en dynamisch bedrijf dat alle soorten glas levert en plaatst. Rob Beekman is uw veelzijdige glasspecialist met jarenlange ervaring in het vak.

Glasbedrijf Rob Beekman is onderscheidend door geen voorrijkosten te berekenen, 24 uurs service te hanteren en door werk af te leveren van hoge kwaliteit en vakmanschap. Daarnaast werken wij samen met elke verzekeringsmaatschappij!

U kunt bij Rob Beekman terecht als particulier of als bedrijf en voor alle mogelijke soorten glas en plaatsing. Glasbedrijf Rob Beekman staat voor snelheid, professionaliteit, vakkundig advies, een persoonlijke benadering, nette werkwijze en uiteraard een goede nazorg.

Naast isolatieglas en kozijnen, levert en plaatst Rob Beekman ook spiegelglas, figuurglas en glas in lood. Voor dit maatwerk wordt eerst een afspraak gemaakt om uw specifieke wensen door te nemen. Al uw mogelijkheden worden zo doorgenomen en krijgt u in een gratis offerte. Vul hier uw gegevens in en u wordt gebeld voor een afspraak.

Het werkgebied van Glasbedrijf Rob Beekman reikt van Texel tot Alkmaar. Voor het leveren van een hoge service en kwaliteitsgraad, werkt Rob Beekman samen met een aantal glaszetters in heel Noord Holland. Glasbedrijf Rob Beekman wordt beleverd door de groothandel Veromco.

Service:
24-uurs service, Geen voorrijkosten, Gratis offerte, Uw glas gerepareerd binnen 24 uur, Voorrijden na bellen binnen 1 uur

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Beglazing, Glas in lood van geheel eigen ontwerp , Kozijnen, Maatwerk , Plaatsen van glas / glaszetter, Ruit reparatie / glas reparatie

Soorten glas:
Figuurglas, Glas in lood, Isolatieglas, Spiegelglas

Aangesloten bij / Certificering:
Politie Keurmerk Veilig Wonen, 0900-INBRAAK